Forum na novoj lokaciji
Forum na novoj lokaciji
Ekipa pozdrav,
Forum je stavljen na novu lokaciju i sad se nalazi na www.xjr.hr dok je prije bio na www.xjr.hr/forum
svatko tko ode na www.xjr.hr/forum biti će preusmjere na www.xjr.hr
Instaliran je portal kao dio foruma i služiti će kao i glavna stranica. A biti će s vremenom nadopunjena i uređena.ž
Ako tko ima kakvih primjedbi i smatra da prijašnje rješenje je bolje neka se slobodno izjasni.
Forum je stavljen na novu lokaciju i sad se nalazi na www.xjr.hr dok je prije bio na www.xjr.hr/forum
svatko tko ode na www.xjr.hr/forum biti će preusmjere na www.xjr.hr
Instaliran je portal kao dio foruma i služiti će kao i glavna stranica. A biti će s vremenom nadopunjena i uređena.ž
Ako tko ima kakvih primjedbi i smatra da prijašnje rješenje je bolje neka se slobodno izjasni.
On full throttle with BS36 motor takes what HE wants, but with TMRs the motor gets what YOU want.
Re: Forum na novoj lokaciji
Sviđa mi se bolja preglednost kad sam neprijavljen, a to s (još uvijek) nedostatkom početne stranice će se riješiti!
Kaj postoji šansa da imamo kalendar i kad smo prijavljeni ili može biti vidljiv samo dok smo neprijavljaeni?
I nekak mi je ona slika na vrhu bila draža od ove sad. Ustvari...ovo mi je nekak čoškasto, odrezano u odnosu na podlogu. Ili je to samo reakcija na novo
Kaj postoji šansa da imamo kalendar i kad smo prijavljeni ili može biti vidljiv samo dok smo neprijavljaeni?
I nekak mi je ona slika na vrhu bila draža od ove sad. Ustvari...ovo mi je nekak čoškasto, odrezano u odnosu na podlogu. Ili je to samo reakcija na novo
jos se snalazim .....
To je sad tako, gornj slika, biti će bolja. Sad će svi moći viditi kalendar i sat i sve ostalo.
A portal će polako ići na uređivanje, i kako je portal sada dio foruma biti će više stvari na njemu, prijašnja početna stranica je možda bila vizualno bolja (a možda i nije) ali je rjetko posjećivana jer si se morao skinuti sa foruma da odeš nešto viditi. A forum je ustvari glavna stvar na xjr.hr
Uglavnom strpljenja.
Imao sam problema sa hrvatskim jezikom jer se nije dobro instalirao, tako da će neko vrijeme (nadam se kratko) svi imati engleski.
A portal će polako ići na uređivanje, i kako je portal sada dio foruma biti će više stvari na njemu, prijašnja početna stranica je možda bila vizualno bolja (a možda i nije) ali je rjetko posjećivana jer si se morao skinuti sa foruma da odeš nešto viditi. A forum je ustvari glavna stvar na xjr.hr
Uglavnom strpljenja.
Imao sam problema sa hrvatskim jezikom jer se nije dobro instalirao, tako da će neko vrijeme (nadam se kratko) svi imati engleski.
On full throttle with BS36 motor takes what HE wants, but with TMRs the motor gets what YOU want.
- Motion
- Član Kluba XJR.HR
- Kontakt:
a ja se čudin 15 dana zašto se ne mogu prištekat !!!
(dugo mi je i tribalo)
(dugo mi je i tribalo)
... ma jebeš krizu, život nema reprizu ...
..a čovik električarMotion je napisao/la:a ja se čudin 15 dana zašto se ne mogu prištekat !!!
(dugo mi je i tribalo)
Ja sam stavio preusmjeravanje sa stare na novu lokaciju...Motion je napisao/la:a ja se čudin 15 dana zašto se ne mogu prištekat !!!
(dugo mi je i tribalo)
- Motion
- Član Kluba XJR.HR
- Kontakt:
bogami, mudro zborišdisell je napisao/la:..a čovik električarMotion je napisao/la:a ja se čudin 15 dana zašto se ne mogu prištekat !!!
(dugo mi je i tribalo)
... ma jebeš krizu, život nema reprizu ...